CV Logo Vector-01

CaliVita International este un important jucator pe piata europeana al produselor naturiste. Fiecare produs respecta cele mai inalte standarde; ingredientele produselor sunt selectate pe baza celor mai recente descoperiri stiintifice, in confarmitate cu cerintele epocii moderne. Prodesul de productie se desfasoara cu ajutorul celor mai noi tehnologii existente.

Sistemul modern de control al calitatii garanteaza ca produsele respecta standerdele in viguare pentru suplimente alimentare. In cadrul procesului de selectare a ingredientelor, Calivita pune un accent deosebit pefolosirea de materii prime din surse naturale.

Pentru o biodisponibilitate optima, multe ingrediente au forma chimica ideala, asa numita forma chelatata. Suplimentele alimentare ale companiei Calivita, cu continut crescut substante active, sunt de obicei concepute sub forma de produse cu absorbtie prelungita.

Pentru a nu solicita prea mult organismul, sunt abosrbite pe o perioada de 10-18 ore, ceea ce garanteaza un nivel optim permanent de substante active in organism si se elimina treptat.

Calivita produce si comercializeaza o gama variata de produse naturale de calitate
* produse naturiste pentru scadere in greutate;
* produse naturiste pe baza de plante medicinale;
* produse naturiste pentru digestie usoara;
* produse naturale ce contin vitamine;
* produse naturale ce contin minerale si oligoelemente;
* suplimente nutritive – antioxidanti;
* suplimente nutritive pentru sportivi;

Articole similare