Hotpod Yoga este noul partener al Semimaraton Gerar. Ei vor oferi tuturor particiantilor o saptamana de participare nelimitata la clasele lor, ca program de recuperare dupa cursa.

Cu studiouri în peste 40 de orașe din lume, Hotpod Yoga promovează un stil de yoga accessibil tuturor și conceput pentru viața modernă, depărtându-se astfel de stereotipurile de pe instagram cu persoane slabe și foarte flexibile care practică yoga în pozițîi întortocheate. Clienții Hotpod sunt încurajați să adapteze practica yoga stilului lor de viață, fie că aceasta ii ajută să se elibereze de tensiunile acumulate după o zi în fața calculatorului sau le îmbunătățește elasticitatea corpului pentru a putea practica diverse sporturi precum alergatul sau ciclismul, sau poate doar pentru cei care își doresc doar o oră de comfort departe de agitația lumii.

Încă de la lansarea conceptului în Anglia, acest tip de mișcare aatras și mulți sportivi, care au ajuns treptat să includă în antrenamentele lor sesiunile la cald.

Hotpod Yoga este recomandată atât pentru atleţii profesionişti cât și pentru cei amatori, în special pentru îmbunătăţirea flexibilităţii, pentru evitarea accidentărilor dar şi pentru beneficiile sale asupra psihicului.

În Anglia, întreaga echipă de rugby Harlequins practică Hotpod Yoga regulat, maratonista Laura Murray este ambasador Hotpod iar în București echipa de polo Steaua, campioană națională, are ședințele de Hotpod Yoga incluse în antrenamente de aproape 3 ani.

Orice client poate încerca Hotpod Yoga pentru 7 zile nelimitate cu doar 60 lei. Apoi poate alege o ședința la 50 lei sau unul din abonamentele noastre – 5 ședințe pentru 190 lei, 10 ședințe pentru 350 lei sau abonament nelimitat lunar pentru 290 lei. E bine de știut că cele de 5 și 10 ședințe nu au termen de expirare! Sistemul nostru de rezervare este foarte simpu: online pe www.hotpodyoga.comsau prin aplicația pe mobil.

Adresă: Strada Verzișori nr 2, etaj 2, Sector 4, Bucureşti, 030167
Fondatori: Mirela Mardare, Anca Strugariu şi Alexa Boeriu

Websitehttps://hotpodyoga.com/ro/profiles/hotpod-yoga-bucharest
Facebook: hotpodyogabucharest Instagram: hotpod_yoga_bucharest

Preconcepții despre Hotpod Yoga: 

  • Ne adresăm celor 99%, nu celor 1%
  • Nu suntem un castel gonflabil, dacă sari pe noi s-ar putea să te accidentezi 🙂
  • Nu practicăm Bikram – stilul nostru de yoga este mai fluid, nu foarte prescriptiv, într-un mediu mult mai plăcut și frumos mirositor 
  • Studioul nostru nu este încălzit atât de tare ca un studio de Bikram – suntem încălziți la 37 de grade, ceea ce înseamnă că nimeni nu va avea dureri de cap, nu va ameți sau nu își va întinde mușchii prea tare. Însă transpirația e garantată!