Aleargă cu ROST

Pune pasiunea pentru sport în slujba binelui!

Foloseşte participarea ta la Semimaraton Gerar pentru a strânge fonduri pentru cauza oficială de anul acesta, platforma Galantom.

Platforma Galantom împlinește 10 ani! În acești ani, am sprijinit aproape 500 de organizații non-profit, 1665 de proiecte și am facilitat 210.500 de donații.

Crează rapid pagina ta Galantom şi susţine platforma să ajute şi următorii 10 ani alţi oameni generoşi!

.

BENEFICII

Toţi alergătorii Galantom care vor strânge peste 1000 de lei vor primii automat o căciulă Buff la ridicarea kitului.

Dacă nu ai optat la înscriere să îţi creezi pagina de fundraising o poţi face urmând link-ul alăturat.

Ce este un fundraiser Galantom?

Un fundraiser Galantom este o persoana careia ii pasa de problemele comunitatii in care traieste si nu asteapta ca rezolvarea acestora sa vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege sa se implice si sa contribuie la schimbarea in bine pe care si-o doreste în comunitate prin fundrising voluntar.

Ce trebuie sa fac mai exact?

Pe scurt, vei avea o pagina de fundraising pe platforma Galantom.ro unde susții voluntar o organizatie nonprofit si sa iti activezi prietenii, colegii, cunoscutii, pe cei din mediul tau social sa contribuie alaturi de tine, prin donatii online (direct pe pagina ta) la realizarea proiectelor in care tu crezi. Partea frumoasa este ca ei pot sa iti transmita si un mesaj de incurajare.

Care sunt pasi sa devin fundraiser Galantom?

1. Folosesti  participarea la Gerar pentru a promova proiectul uneia dintre cele 2 organizatii partenere pe care doresti sa o sustii (detalii despre cauzele partenere aici). Poti opta pentru a sustine una dintre cele 2 organizatii in formularul de inscriere sau, ulterior, printr-un e-mail catre organizatorii evenimentului.

2. Organizatia sustinuta te contacteaza si iti creaza o pagina personala de fundraising pe Galantom legata de Gerar.

3. Promovezi pagina de fundraising online si offline in reteaua ta sociala si ii convingi pe cat mai multi din jurul tau sa sustina alaturi de tine prin donatii online cu cardul proiectul organizatiei.

Este un alt fel de crowdfunding in care cel care implementeaza campania esti tu, scopul este sa sustii dezvoltarea unor proiecte care aduc schimbare in comunitate, iar investitorii in schimbare sunt oamenii din jurul tau.

Partea frumoasa este ca, pe termen lung, investitorii (donatorii) sunt, direct sau indirect, si beneficiarii schimbarilor care se intampla ca urmare a implicarii lor.

Dacă nu ai optat la înscriere să îţi creezi pagina de fundraising o poţi face urmând link-ul alăturat.