SEMIMARATON


Toti membri echipei trebuie sa parcurga cei 21km, fara a se indeparta unul de altul la mai mult de 5m.
Locurile sunt distribuite astfel:

100 pentru categoria masculin, 30 pentru feminin si 70 pentru mixt

Click pentru înscriere

Contribuţii de participare

EARLY RUNNERS

110 lei

Primele 50 de echipe

LATE START

130 lei

Urmatoarele 100 de echipe

LAST MINUTE

150 lei

Peste 150 de echipe


CROS ELTH 10.8km


Locuri disponibile:

250 locuri

Click pentru înscriere

Contribuţii de participare

EARLY RUNNERS

115 lei

Primele 100 de locuri

LATE START

150 lei

Urmatoarele 150 de locuri

Pentru a evita aglomerarea traseului și pentru desfășurarea în siguranță a competiției, numărul participanților este limitat, după cum urmează pentru fiecare cursă.

Taxele de participare sunt diferențiate în funcție de numărul concurenților deja înscriși la momentul completării formularului de înscriere.

Reduceri contribuţii de participare

Concurenții din echipele clasate pe locul 1 la toate cele 3 categorii de la semimaraton din ediţia precedentă beneficiază de o reducere a contribuţiei de participare cu suma de 50 ron/persoană, indiferent de proba la care vor participa în actuala ediție. Pentru acordarea codului vă rugăm să ne contactați pe adresa: [email protected], menționând proba la care doriți să participați pentru a vă trimite codul aferent.

Nici un cod de reducere nu este transferabil.

Plata contribuţiei de participare

Plăţile se pot face doar prin card urmand pasii din formularul de înscriere

TERMENUL DE PLATĂ:
Este de 24 de ore de la completarea formularului online. Neplata va duce va duce la invalidarea înscrierii. Locul de participare al neplătitorilor devenind vacant pentru primul ofertant.

PLATA PENTRU SEMIMARATON SE FACE CUMULAT!!!
Pentru proba de semimaraton echipe plata se va efectua cumulat pentru toți membrii acesteia (o singură plată pentru toată echipa, membrii acesteia urmând să se înțeleagă între ei în ceea ce privește decontarea).

Clarificari calcul contribuţii de participare

Contribuţia de participare se calculeaza in functie de numarul de inscrieri in sistem, indiferent de statusul acesteia (mai putin cele anulate).
Asta inseamna ca daca in momentul inceperii completarii formularului sunteti inscrierea cu numarul 49, pretul alocat ar fi 100 lei, indiferent daca din acel moment pana la finalul platii ar fi aparut alte inscrieri care v-ar fi facut a 54 care finalizeaza inscrierea.

Acest lucru se intampla pentru din doua considerente:
– pentru a pastra pretul pe tot parcursul inscrierii indiferent de viteza de completare a formularului, altfel ar fi fost o cursa cine completeaza mai repede formularul.
– exista un termen de plata de 24h asta inseamna ca o inscriere se poate confirma mai tarziu si poate primi numarul 70 chiar daca a fost a 49-a inscriere.

Dupa ce inscrierile trec de 100 si trece valul primelor inscrieri vom lua manual toate inscrierile pentru a verifica daca exista diferente de pret. Respectiv daca exista inscrieri care au platit pretul din pragul 2, desi ele dupa anularea celor anulate sunt in primele 50 de inscrieri. Astfel cele identificate in aceasta situatie, in cazul in care au facut deja plata vor primi diferenta inapoi.