Curse, Taxe si limite de locuri

Pentru a evita aglomerarea traseului și pentru desfășurarea în siguranță a competiției, numărul participanților este limitat, după cum urmează pentru fiecare cursă.

Taxele de participare sunt diferențiate în funcție de numărul concurenților deja înscriși la momentul completării formularului de înscriere.

Cros ELTH 10km
200

locuri

Inscrie-te!

Taxe de participare:

Primele 100 de locuri: 100 lei
Urmatoarele locuri: 120 lei

Semimaraton Echipe
200

echipe

Inscrie-te!

Toti membri echipei trebuie sa parcurga cei 21km, fara a se indeparta unul de altul la mai mult de 5m.
Taxele de participare (per concurent) sunt:

100 lei – primele 50 de echipe
120 lei – urmatoarele 100 de echipe
130 lei – peste 150 de echipe

Locurile sunt distribuite astfel:

100 pentru categoria masculin, 30 pentru feminin si 70 pentru mixt

ATENTIE!!!

Pentru semimaraton mai sunt disponibile locuri pentru sustinerea cauzelor caritabile. Detalii in pagina de caritate: http://gerar.ro/caritate

Reduceri taxa de înscriere

Membrii Ro Club Maraton care au cotizația plătită la zi în data concursului, beneficiază de o reducere a taxei cu 15 lei/persoană. Reducerea se acordă prin completarea unui cod special ce va fi trimis prin newsletter către aceștia.

Concurenții din echipele clasate pe locul 1 la toate cele 3 categorii de la semimaraton beneficiază de o reducere a taxei de înscriere cu suma de 50 ron/persoană, indiferent de proba la care vor participa în actuala ediție. Pentru acordarea codului vă rugăm să ne contactați pe adresa: gabriel.solomon@roclubmaraton.ro, menționând proba la care doriți să participați pentru a vă trimite codul aferent.

Nici un cod de reducere nu este transferabil.

Plata taxei de participare

Plăţile se pot face prin transfer bancar:
RO64BACX0000000928676001 (RON)  deschis la UniCredit Bank
Asoc. People for Sport Romania
CIF 32586219
cu menţiunea la detalii de plată: participare Gerar şi numele echipei/concurentului

ATENȚIE!!!
Pentru proba de semimaraton echipe plata se va efectua cumulat pentru toți membrii acesteia (o singură plată pentru toată echipa, membrii acesteia urmând să se înțeleagă între ei în ceea ce privește decontarea).

Atenție:
Neplata taxei de participare într-un termen de maxim 3 (trei) zile lucrătoare de la data completării formularului online, va duce la invalidarea înscrierii. Locul de participare al neplătitorilor devenind vacant pentru primul ofertant.