Si anul acesta veti putea vizita standurile partenerilor nostrii in cadrul expozitiei din cladirea Rectoratului sambata 24 ianuarie intre orele 14:00 si 19:00, iar duminica intre ora 09:00 si 13:00.

BUFF LogoTHE ORIGINAL

Standul Buff
Sambata si duminica veti putea vizita standul expozitional cu vanzare a produselor marca Buff, comercializate in Romania.
www.buff.ro


isostar

Standul Isostar
Ca in fiecare an Isostar Romania este energizantul oficial al Semimaratonului Gerar. In cadrul expo veti putea sa va achizitionati produse Isostar ce va vor fi utile in cursa.
www.isostar.com.ro


AllCompressportLogos

Standul CompresSport
Sambata si duminica veti putea vizita standul brandului elvetian Compressport, care va recomanda pentru sezonul rece cateva produse care nu va vor dezamagi:
Bluza de corp On/Off unisex
Sosetele de alergare de lana merino
Chilot de compresie multisport (Multisport Underwear Short)
si nu in ultimul rand bine cunoscutele jambiere pentru gamba Compressport!
www.compressport.ro


AllCompressportLogos

Standul SportGuru
SportGuru este unul din cele mai mari magazine sportive online. Prietenii de la SportGuru va asteapta sambata la stand cu scanner-ul de picioare 😉

www.sportguru.ro


logo_preda_publishing

Standul Preda Publishing
Care va asteapta cu o lista de carti superbe despre alergare si ciclism.
Lista completa pe http://shop.predapublishing.com/


livezile dobrinoiu

Livazile Dobinoiu
In cadrul standului veti putea sa achizitonati suc de mere natural produs local de Livezile Dobrinoiu. Aceleasi suc va fi disponibil si la punctul de alimentare de dupa cursa.
facebook.com/liveziile.dobrinoiu.valeni


livezile dobrinoiu

Cozia Mountain Run
In cadrul standului veti putea sa va inscrieti la Cozia Mountain Run la un pret promotional.
In acest moment, taxa de inscriere la Cozia este 80 lei. Reducerea promotionala la Semimaraton Gerar o sa fie de 10 lei, iar pentru membrii Ro Club Maraton de 20 lei.
coziamountainrun.ro


s-karp

S-KARP – un brand romanesc care intra in competitie cu brandurile consacrate!
In cadrul standului va asteptam cu incaltamite de munte si incaltaminte de trail running care va ofera calitate, confort, siguranta si design placut.

Trail Runner, ghete de alergare cu membrana eVent – un model care se gaseste la un pret decent, a castigat multe impresii pozitive si ne-a adus clienti multumiti.

Trail Runner eVent