Suntem aproape de startul unei noi editii a Semimaraton Gerar si ne bucuram sa fim din nou impreuna intr-o cursa de care suntem convinsi ca va fi memorabila.

Pentru a va face cat mai placuta si facila integrarea in atmosfera concursului, va reamintim cateva puncte importante carora trebuie sa le acordati atentie. 

Ridicarea kiturilor si declaratia pe proprie raspundere 

Ridicarea kit-ului de participare se poate face doar personal. Pentru proba de semimaraton kitul se va ridica complet (pentru toti cei 3 membri) de catre oricare dintre membri echipei.

Continuam cu sistemul de semnare a declaratiilor online, unul facil si care speram sa iti fie pe plac.

Link-urile pentru semnarea au fost trimise individual pe adresa de email completata la inscriere. Pentru a verifica statusul semnarii pentru inscrierea ta click aici.

In cazul in care nu doriti sa semnati electronic din orice motiv, puteti semna si la fata locului fizic, la ridicarea kitului de participare.

Zona de vestiare

Pentru a reduce consumul de saci de plastic folositi va recomandam ca la vestiare sa veniti cu propriul rucsac pentru depozitarea bagajelor.
Pentru cazurile cand nu este posibil vom avea saci disponibili.

Programul evenimentului

Este detaliat pe site-ul nostru http://gerar.ro/info-participanti/program, iar in sectiunea blog a site-ului puteti afla ultimele noutati:

Vineri 25 ianuarie

17:00 – 20:00 – Ridicare Kituri

Ridicarea kiturilor se va face in campusul Universitatii Politehnica la Rectorat – cladirea AN

Sambata 26 ianuarie

14:00 – Deschiderea vestiarelor
20:00 – Festivitate de premiere

CursăRidicarea kiturilorOră startLimită de timp
Semimaraton echipe masculin 10:00 – 14:1515:303 ore
Semimaraton echipe mixt / feminin10:00 – 15:4517:003 ore
Cros ELTH 10.8km10:00 – 17:1518:301h 20 min

Recomandari

Chiar daca temperaturile de afara s-au mai imblanzit si nu mai sunt tocmai la rang de Gerar, in ziua cursei vom avea parte de temperaturi scazute si lapovita. Astfel ca va recomandam:

  • Purtarea de imbracaminte adecvata in timpul concursului, in 2-3 straturi, cu windbreaker in ultimul strat (deasupra);
  • Acoperirea capului si a mainilor (purtati manusi, caciula si/sau buff !);
  • Purtarea de incaltaminte corespunzatoare – recomandam purtarea pantofilor de alergare cu ceva mai mare aderenta (de trail). Traseul va fi acoperit in mare parte uscat, fara zapada, insa exista sansa sa fie alunecos pe jos din cauza lapovitei.
  • Nu uitati sa va aduceti cu dumneavoastra imbracaminte si incaltaminte de schimb;
  • Sa va alimentati corespunzator inainte de start, precum si in timpul cursei (mai ales participantii la semimaraton).
  • Sa fiti gata sa acordati asistenta colegilor de concurs daca este nevoie, sa alertati comisarii de traseu si/sau organizatorii cat mai rapid in caz de incidente;
  • Folosirea cat mai mult posibil a transportului in comun si in mod special a metroului (exista trei statii de metrou in apropiere de campusul universitar, iar sambata accesul auto in campus nu este permis intre orele 14:00 si 21.00).

EXPO GERAR

Ca in fiecare an va asteaptam la standurile partenerilor nostri de unde va puteti reinnoi echipamentul (SportGuru, Compressport), suc natural de mere de la Livezile Dobrinoiu, posibilitatea inscrierii la competitii de alergare (Semimaraton Bucuresti si Maratonul Bucuresti), precum si multe alte surprize. Detalii aici.


RUNBAZAR LA GERAR

Dacă ai mai participat la concursuri, cu siguranță ai pe acasă un loc unde strângi toate tricourile tehnice primite, care ajung, peste timp, să nu mai fie purtate. Ei bine, la expo Gerar, dacă vei veni cu ele la standul Galantom, vei putea să le donezi sau să le schimbi la Run Bazar. Mai multe detalii pe aici


Regulament

Va recomandam ca inainte de inceputul evenimentului, respectiv vineri sau sambata dimineata sa mai parcurgeti o data regulamentul competitiei pentru a va reimprospata memoria privind cele mai importante informatii, cum ar fi: caile de acces catre cladirea Rectorat, probele de concurs, distantele ce trebuie parcurse, conditiile de retragere din competitie, conditiile pentru modificarea inregistrarii, ridicarea kiturilor si depunerea declaratiilor pe proprie raspundere, comportamentul in timpul competitiei, precum si conditiile de desfasurare a acesteia.

Mai multe detalii puteti citi in regulamentul disponibil pe site http://gerar.ro/info-participanti/regulament.


Nu in ultimul rand, nu uitati ca sunteti aici sa va bucurati de alergare, de prieteni, de oameni frumosi ca voi si ca fair-play-ul este mai important in sport decat orice premiu.  

Va multumim pentru intelegere si va asteptam cu drag la start.

Cu drag,
Prietenii de la Semimaraton Gerar