Anul acesta continuăm tradiția SportExpo Gerar. Veți putea vizita standurile partenerilor noştri în cadrul expoziției din clădirea Rectoratului, vineri 25 ianuarie, între orele 16:00 și 20:00, iar sâmbătă, 26 ianuarie, între orele 10:00 şi 21:00.

Echipamente sportive


AllCompressportLogos
SportGuru

SportGuru este unul din cele mai mari magazine sportive online. Prietenii de la SportGuru vă asteaptă sâmbătă la stand cu produse de la Mizuno, Compressport si nu numai ;).

www.sportguru.ro

Delicii

livezile dobrinoiu
Livezile Dobrinoiu

În cadrul acestui stand veţi putea achiziţiona suc de mere natural produs local de Livezile Dobrinoiu. Acelaşi suc va fi disponibil şi la punctul de alimentare de după cursă.
facebook.com/liveziile.dobrinoiu.valeni


Evenimente sportive

Bucharest Running Club
Bucharest Running Club

La standul Bucharest Running Club veţi putea să vă înscrieți la cele 3 evenimente majore din București, beneficiind de reducere: UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN, OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON

abrc.ro

Parteneri de bine

Galantom
Galantom

La standul Galantom veți putea câștiga un premiu surpriză pentru completarea formularului 230, dar găsiți și tradiționalul Run Bazar.

Anul acesta avem chiar si o selecție de cărți, detalii aici.
galantom.ro


Pădurea Copiilor // Pădurea cu legume

Dacă ați participat la Gerar, i-ați văzut cu siguranță în vârful dealului de la Automatică. Dacă vreți să aflați ce fac ei când nu sunt cea mai inimoasă echipă de animatori de traseu, treceți neapărat pe la standul Pădurea cu Legume. Vă așteaptă cu bunătăți din noua lor grădină.
padureaculegume.ro