Vă invităm şi anul acesta la SportExpo Gerar. Veți putea vizita standurile partenerilor noştri în cadrul expoziției din clădirea Rectoratului, sâmbătă 27 ianuarie, între orele 16:00 și 20:00, iar sâmbătă, 28 ianuarie, între orele 10:00 şi 20:00.

Echipamente sportive


Buff România

Produse originale Buff, bandane de toate culorile, bandane cu polar, dar și alte produse marca Buff, comercializate în România, le veţi putea găsi pe toate la acest stand.

www.buff.ro

SportGuru

SportGuru este cel mai mare magazin de articole sportive specializate. Prietenii de la SportGuru vă asteaptă sâmbătă la stand cu produse de la Mizuno, Compressport si nu numai ;).

www.sportguru.ro

Gold Nutrition

Cu peste 20 de ani experienţă pe piața de nutriție vei găsi sigur la standul Gold Nutrition produsul care să îţi ofere boost-ul de energie în cursă.

goldnutrition.ro

Lectură sportivă


Editura PilotBooks

Editura PilotBooks are ca scop creșterea nivelului de pregătire mentală și tehnică în sport. De asemenea, ei se alăturăm prin literatura de specialitate tuturor celorlalte campanii de conștientizare a importanței mișcării.

www.pilotbooks.ro

Delicii


livezile dobrinoiu

Livezile Dobrinoiu

În cadrul acestui stand veţi putea achiziţiona suc de mere natural produs local de Livezile Dobrinoiu. Acelaşi suc va fi disponibil şi la punctul de alimentare de după cursă.
facebook.com/liveziile.dobrinoiu.valeni


Evenimente sportive

BLOODFLUENCER MARATHON

15 iunie 2024! Nu rata a 4-a editie #bloodfluencer Marathon Află despre cum poţi marca Ziua Mondiala a Donatorului de Sange – aniversata in fiecare an in data de 14 iunie – printr-un eveniment sportiv de alergare, desfasurat intr-o zona pitoreasca, absolut deosebita, la poalele muntilor Fagaras, in localitatea Dejani, judetul Brasov.

n-avemsange.ro/bloodfluencer-marathon/

Legal Run

La standul Legal run veti putea afla de evenimentul de alergare deschis profesiilor juridice si publicului general, organizat în parteneriat cu BAROUL BUCURESTI.

legalrun.ro

Parteneri de bine

Galantom

La standul Galantom veți putea dona pentru cauza oficială, chiar platforma Galantom, folosind un totem nou digital pentru donaţii.

galantom.ro

Reverse Logistics Group Romania

????Fenomen paradoxal constatat la alergătorii Gerar: ei nu pierd energie, ba dimpotrivă????
➡️ Prietenii de la Reverse Logistics Group Romania vă așteaptă la standul lor, ca să plecați acasă cu bateria încărcată⚡️

rev-log.com