Anul acesta continuăm tradiția SportExpo Gerar. Veți putea vizita standurile partenerilor noştri în cadrul expoziției din clădirea Rectoratului, vineri 31 ianuarie, între orele 16:00 și 20:00, iar sâmbătă, 1 februarie, între orele 10:00 şi 21:00.

Echipamente sportive


Buff România

Produse originale Buff, bandane de toate culorile, bandane cu polar, dar și alte produse marca Buff, comercializate în România, le veţi putea găsi pe toate la acest stand.

www.buff.ro

SportGuru

SportGuru este unul din cele mai mari magazine sportive online. Prietenii de la SportGuru vă asteaptă sâmbătă la stand cu produse de la Mizuno, Compressport si nu numai ;).

www.sportguru.ro

Lectură sportivă


Editura PilotBooks

Editura PilotBooks are ca scop creșterea nivelului de pregătire mentală și tehnică în sport. De asemenea, ei se alăturăm prin literatura de specialitate tuturor celorlalte campanii de conștientizare a importanței mișcării.

www.pilotbooks.ro

Delicii


livezile dobrinoiu
Livezile Dobrinoiu

În cadrul acestui stand veţi putea achiziţiona suc de mere natural produs local de Livezile Dobrinoiu. Acelaşi suc va fi disponibil şi la punctul de alimentare de după cursă.
facebook.com/liveziile.dobrinoiu.valeni


Evenimente sportive

Bucharest Running Club
Bucharest Running Club

La standul Bucharest Running Club veţi putea să vă înscrieți la cele 3 evenimente majore din București, beneficiind de reducere: Bucharest 10K & FAMILY RUN, Bucharest HALF MARATHON, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON

abrc.ro

Parteneri de bine

Galantom
Galantom

La standul Galantom veți putea câștiga un premiu surpriză pentru completarea formularului 230, dar găsiți și tradiționalul Run Bazar.

galantom.ro


Pădurea Copiilor

Dacă ați participat la Gerar, i-ați văzut cu siguranță în vârful dealului de la Automatică. Dacă vreți să aflați ce fac ei când nu sunt cea mai inimoasă echipă de animatori de traseu, treceți neapărat pe la standul Pădurea Copiilor. Vă așteaptă surprize, distracție și activități educaționale menite a-i bucura pe cei mici. 
padureacopiilor.ro

Şcoala de Valori

Una din cauzele dragi, partenere la Gerar, Școala de valori, vă invită să aflaţi mai multe despre proiectul Școala Bunătății, dar și despre celelalte proiecte ale organizației.
scoaladevalori.ro