Anul acesta continuăm tradiția SportExpo Gerar. Veți putea vizita standurile partenerilor noştri în cadrul expoziției din clădirea Rectoratului, vineri 27 ianuarie, între orele 16:00 și 20:00, iar sâmbătă, 28 ianuarie, între orele 10:00 şi 21:00.

Echipamente sportive

BUFF LogoTHE ORIGINAL

Buff România

Produse originale Buff, bandane de toate culorile, bandane cu polar, dar și alte produse marca Buff, comercializate în România, le veţi putea găsi pe toate la acest stand.
www.buff.ro


AllCompressportLogos

SportGuru

SportGuru este unul din cele mai mari magazine sportive online. Prietenii de la SportGuru vă asteaptă sâmbătă la stand cu produse de la Mizuno, dar și cu scanner-ul de picioare ;).

www.sportguru.ro


AllCompressportLogos

CompresSport

Nu ratați și o vizită la standul brandului elveţian Compressport, care vă recomandă pentru sezonul rece câteva produse care nu vă vor dezamagi:
Bluza de corp On/Off unisex
Şosetele de alergare de lână merino
Chilot de compresie multisport (Multisport Underwear Short)
şi nu în ultimul rând bine cunoscutele jambiere pentru gambă CompresSport!
www.compressport.ro


Ricomed

Ricomed

Fii pregatit de alergare! Vino la standul Ricomed si noi te ajutam sa iti alegi ce ai nevoie, fie ca este vorba de o crema pre/post efort OXD Sports – Spania, fie ca este vorba de de o pereche potrivita de ciorapi compresivi de alergare, de inalta calitate, de la Belsana Professional – Germania.

www.ricomed.ro

Nutriție

livezile dobrinoiu

High5 România

Dacă ai nevoie de suplimente pentru cursa de la Gerar, la standul SportGuru vei găsi produsele High5 care
te vor ajuta.
Pagina High5


Lectură sportivă

logo_preda_publishing

Preda Publishing

Prietenii de la Preda Publishing vă asteaptă cu o listă de cărți superbe despre alergare și ciclism. Veți putea găsi chiar și cartea Mentalitatea Ultra de Travis Macy.
Lista completă pe http://predapublishing.com/

Delicii

livezile dobrinoiu

Livezile Dobrinoiu

În cadrul acestui stand veţi putea achiziţiona suc de mere natural produs local de Livezile Dobrinoiu. Acelaşi suc va fi disponibil şi la punctul de alimentare de după cursă.
facebook.com/liveziile.dobrinoiu.valeni


livezile dobrinoiu

Ana Baking Co

ANA Baking Co., noua cafenea concept by Ana Pan este un mix creativ de mâncare lejeră, cofetărie inovatoare, patiserie tradiţională şi brutărie artizanală, potrivite pentru orice moment al zilei.
www.anabakingco.ro

Evenimente sportive

Bucharest Running Club

Bucharest Running Club

La standul Bucharest Running Club veţi putea să vă înscrieți la cele 3 evenimente majore din București, beneficiind de o reducere de 15%: UNIQA Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN, OMV Petrom Bucharest HALF MARATHON, Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON

abrc.ro


Maratonul Brasov - powered by Telekom

Maratonul Brasov – powered by Telekom

Veți putea să vă înscrieți la a treia ediție a Brasov International Marathon. Un eveniment deosebit, în primul rând datorită cadrului pitoresc și unic în care se desfasoară. Zona de start și finish va fi în centrul orașului, în Piața Sfatului – între Biserica Neagră și Casa Sfatului.

maratonulbrasov.ro

Parteneri de bine

Galantom

Galantom

La standul Galantom veți putea câștiga un premiu surpriză pentru completarea formularului 230, dar găsiți și tradiționalul Run Bazar.
galantom.ro


Scoala de valori

Şcoala de Valori

Una din cauzele dragi, partenere la Gerar, Școala de valori, vă invită să aflaţi mai multe despre proiectul iMKreative Camp, dar și despre celelalte proiecte ale organizației.
scoaladevalori.ro


Padurea copiilor

Pădurea Copiilor

Dacă ați participat la Gerar, i-ați văzut cu siguranță în vârful dealului de la Automatică. Dacă vreți să aflați ce fac ei când nu sunt cea mai inimoasă echipă de animatori de traseu, treceți neapărat pe la standul Pădurea Copiilor.
padureacopiilor.ro


Reciclare creativă

Reciclare creativă

Cei de la Wunderkraft, Reciclare Creativă realizează produse absolut superbe din materiale reciclate. Tot ei produc şi trofeele pentru câştigătorii de la Gerar. Dacă nu aveți răbdare până la eveniment să vedeți ce produse creative meşteresc cei de la Reciclare Creativă, puteți intra pe site-ul lor.
wunderkraft.ro