Dragi concurenţi,

Sâmbătă, 28 ianuarie 2012, începând cu ora 14.30 şi până la ora 19 :00 sunteţi asteptaţi în clădirea Rectoratului din cadrul Universităţii Politehnica, holul AN, pentru ridicarea kit-urilor de participare la Semimaratonul Gerar (cros şi semimaraton).

Kit-urile se vor putea ridica şi în ziua cursei, duminică, 29 ianuarie 2012, tot din holul AN, între orele 09:00 – 10 :15.
Pentru fluidizarea procesului de validare a înscrierii şi ridicare a kit-ului de concurs, participanţii care s-au înscris pe site sunt rugaţi să completeze, printeze şi semneze declaraţia de proprie răspundere aferentă probei la care participă şi să o aducă la ridicarea kit-ului.

Pentru participanţii la proba de semimaraton, kit-ul se poate ridica şi de către un singur membru al echipei. Îl rugăm însă pe concurentul care va veni să ridice kit-ul în numele echipei din care face parte să aibă asupra sa declaraţiile pe proprie răspundere completate cu datele colegilor de echipă şi semnate de către fiecare dintre aceştia.

Atragem atenţia că declaraţiile completate şi semnate mai pot fi depuse la organizatori şi în ziua competiţiei, 29 ianuarie 2012, până la ora 10.00 (pentru proba de semimaraton), dar lipsa unei singure declaraţii a unuia dintre coechipieri conduce la descalificarea întregii echipe.

Download declaratie cros
Download declaratie semimaraton

Vă aşteptam la Semimaraton Gerar 2012!
Pentru proba de semimaraton înscrierile s-au terminat, dar se mai pot face înscrieri la Cros în limita locurilor disponibile.

Articole similare

Revista Alerg 2024


SportExpo Gerar 2024


Revista Alerg 2023


SportExpo Gerar 2023