Vă anunţăm că anul acesta la Semimaraton Gerar am acordat 51 de premii, la 3 probe, 3 locuri premiate la fiecare categorie, 3 categorii la semimaraton şi câte 4 categorii la cele două probe de cros. Premiile au fost puse la dispoziţie de către sponsorii şi partenerii evenimentului: Emag, Sony XPeria, Buff, Isostar, Preda Publishing, CompresSport Romania, High 5, Sponser, Alerg.

Valoarea totală a premiilor oferite este de aproximativ 15.000 ron.

Felicităm câştigătorii acestei ediţii, mulţumim tuturor concurenţilor pentru participarea la o competiţie pe cod portocaliu, mulţumim echipei de fantastici voluntari care nu au dat biri cu fugiţii şi au contribuit la o ediţie reuşită, mulţumiri sponsorilor şi partenerilor (Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică Bucureşti, Banc Post – No Project, City Grill, Men’s Health, Livezile Dobrinoiu, AnaPan) pentru ajutorul acordat în a oferi o experienţă cât mai plăcută tuturor participanţilor).

Mulţumiri speciale doamnei Uca Marinescu, o femeie deosebită, un explorator de succes, care ne-a făcut onoarea de a fi personalitatea acestei ediţii şi care a fost alături de noi şi de voi pe toată durata competiţiei.

Să aveţi un sezon minunat! Să ne revedem cu bine la ediţia 2015 a Semimaraton Gerar!

Articole similare

Revista Alerg 2024


SportExpo Gerar 2024


Revista Alerg 2023


SportExpo Gerar 2023