Dragi participanți,

Vă mulţumim pentru înscrierea la ediţia a patra a Semimaratonului Gerar. Mai jos găsiţi toate informațiile relevante legate de participarea la eveniment. Vă rugăm să citiţi cu atenţie acest mesaj. Mulțumim anticipat!

Ridicarea kiturilor:
In zona de înscrieri aflată în clădirea Rectoratului din Politehnică – holul AN, toţi concurenţii vor depune o declaraţie pe propria răspundere cu privire la participarea la competiţie, inclusiv cu privire la faptul că sunt apţi din punct de vedere medical pentru a participa la competiţie.

Declaraţiile se vor putea depune, la ridicarea pachetelor de start, în zilele de:
sâmbătă, 25.01.2014, între orele 14:00 şi 19:00;
duminică, 26.01.2014, între orele 9:00 şi 11:00 doar pentru participanţii la probele de cros.

Pentru proba de semimaraton-echipe, kiturile se vor ridica împreună pentru toată echipa, putându-se ridica de un singur membru, care însă va trebui să depună toate declaraţiile semnate de către fiecare membru al echipei.

Ore de start şi limite de timp:
9:30 – start proba de semimaraton
11:30 – start cros 10.8km
12:00 – start cros ELTH – 3.6km
12:30 – Limita de timp semimaraton
12:30 – Limita de timp pentru cros 3.6km (30 min)
12:50 – Limita de timp pentru cros 10.8km (1 oră şi 20 min)

Traseu:
Traseul este acelaşi ca la ediţiile precedente cu o mică modificare în zona Bibliotecii.
O hartă completă a traseului poate fi găsită la adresa: http://gerar.ro/traseu
Traseul are o distanţă de 3.6km ce este parcursă de 6 ori de către participanţii la proba de semimaraton, de 3 ori de către cei de la proba de 10.8 km şi o singură dată de cei de la Crosul ELTH.
Locaţia startului se află în faţa facultăţii de Transporturi.

Puncte de hidratare:
Pe traseu va exista un singur punct de alimentare care este disponibil doar participanţilor de la probele de semimaraton şi 10km.
Pe lângă acesta va exista un punct pentru toţi participanţii în holul mare al clădirii Rectoratului.

Accesul în zona de concurs:
In ziua de duminică nu se va putea intra cu maşina în campusul Politehnicii. Din acest motiv vă recomandăm să folosiţi parcările aflate pe Bd. Iuliu Maniu, pe strada Economu Cezărescu, Spaliul Independenţei, bd. Vasilea Milea sau să vă deplasaţi cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.
Statii de metrou apropiate:
– Politehnica (Bd. General Vasile Milea): acces spre Rectorat – corpul AN via pasaj subteran pe sub Bd. Vasile Milea;
– Grozăveşti (Carrefour Orhideea): acces spre Rectorat – corpul AN de pe Splaiul Independenţei/cheiul Dâmboviţei;
– Petrache Poenaru (fosta Semănătoarea): acces spre Rectorat – corpul AN pe Splaiul Independenţei/cheiul Dâmboviţei;
– Lujerului (fosta Armata Poporului): acces spre Rectorat – corpul AN din Bd. Iuliu Maniu, prin dreptul Facultăţii de Inginerie Electrică (F.I.E).

Vestiare şi garderoba:
In interiorul clădirii Rectoratului se vor pune la dispoziţie vestiare diferite pentru băieţi şi fete unde se vor putea depozita şi bagajele pe parcursul competiţiei. Vă rugăm însă să evitaţi depozitarea lucrurilor de valoare în vestiare pentru a se evita eventuale incidente.

Sfaturi şi recomandări speciale pentru toţi concurenţii:
– Să se echipeze corespunzător condiţiilor meteo de la momentul desfăşurării probei; (prognoza meteo in acest moment spune ca o sa avem putina zapada si temperaturi de -2 pana la -5 grade)
– Să se comporte în mod responsabil şi civilizat în timpul cursei faţă de ceilalţi concurenţi, cât şi faţă de propria persoană, evitând să se pună pe sine sau pe ceilalţi în situaţii periculoase;
– Concurenţii de la proba de semimaraton nu au voie să tragă sau să împingă coechipierii de echipă în nici un fel pe durata concursului;
– Având în vederea faptul că traseul presupune parcurgerea de mai multe ori a aceleiaşi bucle, fapt pentru care există posibilitatea de efectuare depăşiri, recomandăm alergătorilor să evite folosirea căştilor sau un sonor prea ridicat care ar putea împiedica interceptarea anumitor semnale din partea altor concurenţi;
– Numerele de concurs se vor ataşa pe partea din faţă, pe deasupra îmbrăcăminţii de alergare a fiecărui concurent, astfel încât să fie vizibile.

O zi frumoasa si sa ne vedem cu bine la linia de start!

Articole similare

Revista Alerg 2024


SportExpo Gerar 2024


Revista Alerg 2023


SportExpo Gerar 2023