Anul acesta am implementat un sistem nou de semnare a declaratiilor, unul online, facil si care speram sa iti fie pe plac 🙂

Acest lucru face parte din strategia noastra de a fi pe cat posibil un pic mai eco si sa salvam cat de mult putem din hartia printata. Poti citi mai multe in link-ul de mai jos:
http://gerar.ro/despre/eveniment-responsabil

Semnarea declaratiilor online

Link-urile pentru semnarea au fost trimise individual pe adresa de email completata la inscriere. Daca nu ati primi adresa si doriti sa semnati electronic, va rugam sa verificati si in folderul de spam. Daca nu il gasiti ne puteti trimite un email pe [email protected] si va vom retrimite link-ul.

ATENTIE LA COMPLETARE!

Daca ati introdus adresa voastra de email la inscriere pentru un alt coechipier, va rugam sa sa trimiteti acest email catre concurentul  Vladimir Rosu.

COMPLETARE OFFLINE

In cazun in care nu doriti sa semnati electronic din orice motiv, puteti semna si la fata locului fizic, la ridicarea kitului de participare.

RIDICAREA KITURILOR

Ridicarea kit-ului de participare se poate face doar personal doar dupa ce aveti declaratia semnata (online sau fizic). Programul de ridicarea a kiturilor este disponibil pe site la adresa: http://gerar.ro/info-participanti/program

Pentru proba de semimaraton-echipe declaratiile se vor semna obligatoriu de catre fiecare membru al echipei (online sau fizic). Kiturile pentru echipe se ridica integral (nu se poate ridica partial) si nu se admit ridicari de kituri fara declaratiile pe proprie raspundere semnate de toata echipa si fara a fi prezent macar un membru al echipei.

Articole similare

Revista Alerg 2024


SportExpo Gerar 2024


Revista Alerg 2023


SportExpo Gerar 2023