Draga participant,

Dupa un craciun fara zapada, se anunta ca iarna incepe totusi sa isi intre in drepturi. Pana la Gerar noi speram ca te vom astepta cu troiene mari de zapada in Campusul de la Politehnica. Pana atunci insa avem cateva noutati legate de eveniment.

Concurs We train as ONE, One Team

Încă de la prima ediție ne-am dorit ca Semimaraton Gerar să fie o motivație să ne antrenăm în sezonul de iarnă. Pentru 2016 ne dorim să sprijinim acest lucru și mai mult. Nu e deloc ușor să ieși la antrenamente în această perioadă de sărbători, așa că ne-am gândit să ne motivăm reciproc antrenându-ne împreună, cel puțin virtual.

Ne antrenăm cu siguranță în locuri diferite, orașe diferite, așa că ar fi mai greu să ne vedem fizic la antrenamente. Astfel că vă propunem să construim împreună un album foto pe pagina Semimaraton Gerar cu antrenamentele noastre.

Poti sa vezi pozele inscrise deja in albumul de pa pagina de facebook si mai multe detalii gasesti pe site-ul gerar

Inscrie-te ca fundraiser Galantom pentru una dintre cauzele oficiale

Va invitam sa sustineti cauzele partenere ale evenimentului, foarte dragi noua, prin fundraising voluntar si donatii pentru una din cauzele de mai jos:

 • Proiectul Exceptionalii – Scoala de Valori
  Un proiect de educatie non-formala care inspira prin oameni-model si pune bazele comunitatii liderilor de maine. Click aici pentru a te inscrie ca fundraiser
 • Dezghetarea pentru Padurea copiilor – Viitor Plus
  Padurea copiilor, proiectul de impaduriri din fonduri private, 100% aditional fata de padurile realizate de ocoalele silvice, a intrat in al saptea an de existenta cu peste 37 de hectare de padure ce necesita ingrijiri. Click aici pentru a te inscrie ca fundraiser
 • Performanta pentru viitor – Fundatia Olimpica Romana
  Construirea unei sali de sport pentru copii talentati la sport, dar cu o situatie financiara precara din comuna Berzunti, judetul Bacau. Click aici pentru a te inscrie ca fundraiser

Un fundraiser Galantom este o persoana careia ii pasa de problemele comunitatii in care traieste si nu asteapta ca rezolvarea acestora sa vina de la stat, guvern sau de altundeva. El alege sa se implice si sa contribuie la schimbarea in bine pe care si-o doreste în comunitate prin fundrising voluntar.

Pentru mai multe detalii si pentru a te inscriere ca fundraiser acceseaza pagina: http://gerar.ro/cauze

 


 

Run Bazar la Gerar 2016

alt

 

Dacă ai mai participat la concursuri, cu siguranță ai pe acasă un loc unde strângi toate tricourile tehnice primite, care ajung, peste timp, să nu mai fie purtate. Ei bine, sâmbătă și duminică la expo Gerar, dacă vei veni cu ele la standul Galantom, vei putea să le donezi sau să le schimbi la Run Bazar.

Concret, la standul Galantom din cadrul expo Gerar, vei găsi mai multe cutii unde vei putea:

 • să donezi echipamentul pe care nu il mai folosesti;
 • să schimbi orice echipament donezi cu unul de același tip donat de altcineva;
 • să primesti orice echipament din cutii, în schimbul unei donații modice, în funcție de tipul echipamentului.

Mai multe detalii pe:
http://gerar.ro/run-bazar-la-gerar-2016