Locurile la crosul ELTH 10km s-au terminat. Avem insa o veste buna, vom oferi 12 locuri pentru curajosi care isi asuma rolul de fundraiser pentru una din cauzele oficiale.

Cele 12 locuri sunt impartite in mod egal intre cele 3 cauze, cate patru locuri pentru fiecare dintre ele.
Pentru a obtine unul din locurile rezervate fundraiserilor trebuie sa alegeti una dintre cauzele oficiale si sa va asumati rolul de fundraiser pentru ei, completand formularul aferent de mai jos.

Detalii despre cauze gasiti in pagina de caritate, iar despre ce inseamna sa fii fundraiser galantom aflii cu un click aici.

Selectarea fundraiserilor si acordarea locurilor

Din pacate fiind doar 4 locuri la fiecare cauza, completarea formularului nu garanteaza ca veti primi locul. Formularele vor fi deschise pana marti, 15 decembrie ora 23:59. In cursul zilei de miercuri cauzele vor selecta cei 4 fundraiseri si vor anunta prin email cei care au completat formularul daca au fost selectati sau nu.
Fundraiseri selectati vor trebui sa trimita datele pentru efectuarea inscrierii si vor primii detaliile pentru plata taxei de participare (100 lei pentru fundraiseri)

Criterii de selectie fundraiseri

Avand in vedere obiectivul de fundraising, cauzele vor lua in considerare urmatoarele criterii la alegerea celor 4 alergatori:

  • Suma asumata
  • Experienta de fundraising voluntar la alte evenimente
  • Daca a mai facut fundraising chiar pentru acelasi proiect
  • Motivatia completata in formular

Formular de inscriere ca fundraiseri

Proiectul Exceptionalii Click aici
Dezghetarea pentru Padurea copiilor Click aici
Performanta pentru viitor Click aici