Încă de la prima ediție ne-am dorit ca Semimaraton Gerar să fie o motivație să ne antrenăm în sezonul de iarnă. Pentru 2016 ne dorim să sprijinim acest lucru și mai mult. Nu e deloc ușor să ieși la antrenamente în această perioadă de sărbători, așa că ne-am gândit să ne motivăm reciproc antrenându-ne împreună, cel puțin virtual.

Ne antrenăm cu siguranță în locuri diferite, orașe diferite, așa că ar fi mai greu să ne vedem fizic la antrenamente. Astfel că vă propunem să construim împreună un album foto pe pagina Semimaraton Gerar cu antrenamentele noastre.

Cum trimiți pozele?

E foarte simplu, ne scrii un email pe adresa [email protected] sau cu un mesaj pe pagina de facebook care sa contina numele tau, locul unde ai facut antrenamentul, distanta, timpul și binenteles o poza.

Concurs și premii

În fiecare săptămână, vom trage la sorți un fericit câștigător dintre toți cei care ne trimit poze. Astfel că dacă ne trimiți mai multe poze ai mai multe șanse de câștig.
Tragerile la sorți vor fi în fiecare luni (4, 11, 18 și 25 ianuarie) cu toate pozele primite până în duminica precedentă ora 23:59 (chiar și cele din săptămânile anterioare). Premiul la fiecare tragerea la sorți va fi un buff cu polar Gerar 2015
simulare

Spor la antrenamente!