Va invitam sa sustineti cauzele partenere ale evenimentului, foarte dragi noua, prin fundraising voluntar si donatii.

Descrierea pe larg a proiectelor o gasiti mai jos in aceasta pagina.

Proiectul iMKreative Camp

Scoala de Valori

O experiență de vară, bazată pe învățare și inovare, dedicată liceenilor isteți, cu spirit de inițiativă.

Dezghetarea pentru Padurea Copiilor
Asociația Pădurea Copiilor

Padurea Copiilor, proiectul de impaduriri din fonduri private, 100% aditional fata de padurile realizate de ocoalele silvice, a intrat in al saptea an de existenta cu peste 37 de hectare de padure ce necesita ingrijiri.

12 locuri la crosul ELTH 10km pentru fundraiseri

Cele 12 locuri sunt impartite in mod egal intre cele 2 cauze, cate 6 locuri pentru fiecare dintre ele.

Pentru a obtine unul din locurile rezervate fundraiserilor trebuie sa alegeti una dintre cauzele oficiale si sa va asumati rolul de fundraiser, completand formularul de mai jos.

Selectarea fundraiserilor si acordarea locurilor

Din pacate fiind doar 6 locuri la fiecare cauza, completarea formularului nu garanteaza ca veti primi locul.

Fundraiseri selectati vor trebui sa trimita datele pentru efectuarea inscrierii si vor primii detaliile pentru plata taxei de participare (100 lei pentru fundraiseri)

Criterii de selectie fundraiseri

Avand in vedere obiectivul de fundraising, cauzele vor lua in considerare urmatoarele criterii la alegerea celor 12 alergatori:

  • Suma asumata
  • Experienta de fundraising voluntar la alte evenimente
  • Daca a mai facut fundraising pentru acelasi proiect sau alte proiecte
  • Motivatia completata in formular

Formular de inscriere ca fundraiseri

Proiectul Inventica Click aici
Dezghetarea pentru Padurea copiilor Click aici

Proiectul iMKreative Camp

Descriere proiect

Creativitatea e ca alergarea pe zăpadă: trebuie să fii suficient de îndrăzneț ca să o practici, dar și suficient de experimentat ca să nu te duci de-a dura.

Vrem să-i inspirăm pe liceeni să fie creativi și încrezători în propriile idei, așa că am lansat pentru ei tabăra iMKreative Camp, o provocare perfectă pentru vacanță. Prin ea susținem tinerii dornici să-și dezvolte o carieră în marketing, publicitate sau alte industrii creative, oferindu-le o experiență de învățare de 5 zile sub forma unei tabere de vară.

La iMKreative Camp, 48 de liceeni pasionați și creativi vor dobândi cunoștințe de inventică, marketing, dezvoltare de produs și publicitate. Lucrând în echipe, ei vor concepe și „vinde” audienței un produs sau serviciu, într-o competiție contra-timp.

Întreaga experiență iMKreative Camp este proiectată pentru a dezvolta creativitatea, încrederea, abilitățile de prezentare, gândirea critică și lucrul în echipă, facilitând descoperirea aptitudinilor personale.

La final, participanții vor avea mai multă încredere în propriile idei şi în capacitatea lor de a le pune în practică și vor fi mai convingători atunci când vine vorba de a le prezenta altora.

Ne dorim să oferim această experiență și copiilor cu posibilități financiare reduse, însă cu spirit creativ și cu dorință de implicare. Pornind de la aceasta idee, vrem să oferim un număr de 5 burse elevilor de liceu care au talentul, dar nu și bugetul pentru participare.

Susține iMKreative Camp la Gerar și încurajează liceeni să-și antreneze creativitatea!

Dezghetarea pentru Padurea Copiilor

Descriere proiect

Pădurea Copiilor este un program de mediu cu o componentă puternic educațională, care își propune dezvoltarea comunităților din sudul tarii, aflate în dificultate și schimbarea de mentalități. Obiectivul nostru de a împăduri suprafeţe degradate din sudul României este atins prin implicarea comunităţilor locale, cu ajutorul a mii de voluntari şi cu susţinerea companiilor partenere, ce aleg să aibă un comportament responsabil. Pentru aceasta avem parteneriate pe termen lung cu companii şi donatori, organizăm  evenimente şi campanii educaţionale şi sportive, care să susţină proiectele de împădurire.

Din 2016, domeniile noastre de implicare au devenit mai vaste oferind soluții pentru împădurire, voluntariat, sport, educație, eco-inovație, dezvoltare comunitară.