Va invitam sa sustineti cauzele partenere ale evenimentului, foarte dragi noua, prin fundraising voluntar si donatii.

Descrierea pe larg a proiectelor o gasiti mai jos in aceasta pagina.

Pentru inscrierea pe locurile de fundraiser va rugam sa ne dati un semn pe [email protected]!

Școala Bunătății
Scoala de Valori

Prin intermediul educației centrate pe valori, Școala Bunătății, contribuie pozitiv la lumea interioară a gândurilor, sentimentelor, senzațiilor și emoțiilor copiilor care iau parte la acest tip de experiență. Procesul educațional centrat pe valorile blândețe, generozitate și compasiune, permite participanților să înțeleagă și să simtă experiențele, emoțiile și contextele trăite de cei neajutorați ca și cum ar fi ale lor.

Dezghetarea pentru Padurea Copiilor
Asociația Pădurea Copiilor

Noi suntem Pădurea Copiilor, o asociație ce dorește să răspundă la o problemă acută din Sudul țării: lipsa pădurilor! Am pornit la drum în 2016 cu această dorință și, până în prezent, am reușit să aducem la viață, prin împădurire, peste 78 de hectare de teren neproductiv din fonduri private, 21 dintre acestea aflându-se deja la stare de masiv(cu arbori de 3-4 metri înălțime).

12 locuri la crosul ELTH 10km pentru fundraiseri

Cele 12 locuri sunt impartite in mod egal intre cele 2 cauze, cate 6 locuri pentru fiecare dintre ele.

Pentru a obtine unul din locurile rezervate fundraiserilor trebuie sa alegeti una dintre cauzele oficiale si sa va asumati rolul de fundraiser, completand formularul de mai jos.

Selectarea fundraiserilor si acordarea locurilor

Din pacate fiind doar 6 locuri la fiecare cauza, completarea formularului nu garanteaza ca veti primi locul.

Fundraiseri selectati vor trebui sa trimita datele pentru efectuarea inscrierii si vor primii detaliile pentru plata taxei de participare (100 lei pentru fundraiseri)

Criterii de selectie fundraiseri

Avand in vedere obiectivul de fundraising, cauzele vor lua in considerare urmatoarele criterii la alegerea celor 12 alergatori:

  • Suma asumata
  • Experienta de fundraising voluntar la alte evenimente
  • Daca a mai facut fundraising pentru acelasi proiect sau alte proiecte
  • Motivatia completata in formular

Școala Bunătății

Descriere proiect

Școala de Valori este, pentru zeci de mii de tineri, organizația care i-a ajutat să spună ”Știu cine vreau să fiu când voi fi mare!”. De 10 ani, prin programele noastre, călăuzim tinerii și îi ajutăm să își exprime potențialul astfel încât să formeze generația celor care vor transforma România într-o societate bazată pe valori. Din păcate, mulți sunt cei cărora nu reușim să ne adresăm. Sunt tinerii care rămân în urmă, sunt cei pe care societatea ajunge să îi judece mai târziu pentru comportamentul și insuccesul lor, fără ca noi să fi avut grijă față de suferința lor, la momentul potrivit!

Școala Bunătății este o campanie de fundraising cu și pentru copii și, totodată, un program educațional care promovează cultura blândeții, generozității și a compasiunii în rândul tinerilor.

Prin intermediul educației centrate pe valori, Școala Bunătății, contribuie pozitiv la lumea interioară a gândurilor, sentimentelor, senzațiilor și emoțiilor copiilor care iau parte la acest tip de experiență. Procesul educațional centrat pe valorile blândețe, generozitate și compasiune, permite participanților să înțeleagă și să simtă experiențele, emoțiile și contextele trăite de cei neajutorați ca și cum ar fi ale lor.

La Școala Bunătății copiii învață să facă fapte bune, fără să aștepte ceva în schimb. În acest program folosim învățarea experiențială și jocuri special create, livrate de adolescenți prin metodă interactivă, pentru a modela comportamentul celor mici. Grija față de propria persoană și față de cei de lângă noi poate deveni un mod de viață pentru copii, cu condiția ca aceștia să practice cele 3 valori acompaniați și de părinții lor.

Copiii care au acasă modelul unor părinți, frați sau surori care fac voluntariat, au grijă de vârstnicii din/de pe lângă familie, manifestă respect și empatie față de cei neajutorați sau îi consolează pe cei aflați la ananghie, învață lecții valoroase pentru o viață plină, cu bunăstare și cu sens.

Dezghetarea pentru Padurea Copiilor

Descriere proiect

Noi suntem Pădurea Copiilor, o asociație ce dorește să răspundă la o problemă acută din Sudul țării: lipsa pădurilor! Am pornit la drum în 2016 cu această dorință și, până în prezent, am reușit să aducem la viață, prin împădurire, peste 78 de hectare de teren neproductiv din fonduri private, 21 dintre acestea aflându-se deja la stare de masiv(cu arbori de 3-4 metri înălțime). De-a lungul anilor, am format 15 comunități, am implicat peste 13.000 de voluntari și am plantat peste 665.000 de puieți, numere ce nouă ne arată că suntem pe traiectoria corectă în îndeplinirea misiunii noastre. Și, pentru că am adus în discuție misiunea, iată ce ne propunem noi:

  • Să înființăm păduri în 100 de comunități din regiunea Sud-Muntenia; 
  • Să îi învățăm pe oameni să se comporte asemenea unor părinți ai pădurii
 

Dacă ar fi să rezumăm activitatea noastră în câteva cuvinte, am spune că în Pădurea Copiilor formăm comunități, reducem amprenta de carbon, creștem păduri și sprijinim biodiversitatea. Considerăm că prin domeniile pe care ne focusăm(împăduriri, educație, voluntariat și ECOdesign) ne vom pune amprenta asupra regiunii Sud-Muntenia și vom ajuta la crearea unui viitor sustenabil. Dacă și tu ai încredere în noi, dă-ne o mână de ajutor și vino în echipa Pădurea Copiilor!