Va invitam sa sustineti cauzele partenere ale evenimentului, foarte dragi noua, prin fundraising voluntar si donatii.

Descrierea pe larg a proiectelor o gasiti mai jos in aceasta pagina.

Proiectul Excepționalii
Scoala de Valori

Din 2014, am început să formăm o comunitate de tineri activi, cu inițiativă și curaj, care dezvoltă proiecte educative și stimulează astfel dorința de acțiune a colegilor de generație din orașele în care locuiesc.

Pentru ei am creat Excepţionalii, un proiect de dezvoltare personală și profesională care combină ateliere interactive, vizite în companii, întâlniri cu oameni cu experiență în domenii diverse și învățare prin experiențe directe. Astfel construim împreună o comunitate a liderilor de mâine.

Dezghetarea pentru Padurea Copiilor
Asociația Pădurea Copiilor

Padurea Copiilor, proiectul de impaduriri din fonduri private, 100% aditional fata de padurile realizate de ocoalele silvice, a intrat in al saptea an de existenta cu peste 37 de hectare de padure ce necesita ingrijiri.

12 locuri la crosul ELTH 10km pentru fundraiseri

Cele 12 locuri sunt impartite in mod egal intre cele 2 cauze, cate 6 locuri pentru fiecare dintre ele.

Pentru a obtine unul din locurile rezervate fundraiserilor trebuie sa alegeti una dintre cauzele oficiale si sa va asumati rolul de fundraiser, completand formularul de mai jos.

Selectarea fundraiserilor si acordarea locurilor

Din pacate fiind doar 6 locuri la fiecare cauza, completarea formularului nu garanteaza ca veti primi locul.

Fundraiseri selectati vor trebui sa trimita datele pentru efectuarea inscrierii si vor primii detaliile pentru plata taxei de participare (100 lei pentru fundraiseri)

Criterii de selectie fundraiseri

Avand in vedere obiectivul de fundraising, cauzele vor lua in considerare urmatoarele criterii la alegerea celor 12 alergatori:

  • Suma asumata
  • Experienta de fundraising voluntar la alte evenimente
  • Daca a mai facut fundraising pentru acelasi proiect sau alte proiecte
  • Motivatia completata in formular

Formular de inscriere ca fundraiseri

Proiectul ExceptionaliiClick aici
Dezghetarea pentru Padurea copiilor Click aici

Excepționalii – prin educație de calitate dăm valoare viitorului

Descriere proiect

Ambițioși, implicați 100%, cu o dorință puternică de perfecționare, înarmați cu un curaj nebun, dispuși să învețe din orice experiență. Ei sunt liceenii care își doresc să schimbe societatea în bine prin talentele și pasiunile lor.

Pentru acești adolescenți cu potențial, am creat Excepţionalii, un proiect de educație nonformală ce inspiră prin modele de succes şi pune bazele unei comunităţi de tineri autonomi și responsabili – liderii de mâine. Ne adresăm tinerilor care au ceva de spus, care se fac remarcați prin inițiative și rezultate foarte bune într-un anumit domeniu, cum ar fi: antreprenoriat, tehnologie și IT, educație, economie şi finanţe, artă, voluntariat etc.

În 2015, astfel de tineri au creat o platformă online, în care adolescenții puteau citi peste 100 de interviuri cu specialiști care povesteau despre profesiile lor. În 2016, a doua ediție a adus în comunitățile din România 7 proiecte de impact, cum ar fi: conferințe motivaționale, de orientare în carieră, cluburi de dezvoltare a pasiunilor, târguri de ONG-uri cu oportunități de voluntariat sau proiecte de job shadowing în companii. La a treia ediție, adolescenții au trecut printr-o călătorie de transformare, compusă din mai multe experiențe: Tabăra de Inovație, Imersiune în lumea business din București și Voluntariat în proiecte de impact.

Prin proiectele gândite și implementate de ei în comunitățile locale, Excepționalii au dat mai departe din ceea ce au învățat și au inspirat, la rândul lor, colegii de generație. Astfel, efectul de schimbare se multiplică la nivel local, unde tinerii creează proiecte educaționale pentru tineri, cunoscând dorințele și nevoile lor.

Ne dorim sa oferim posibilitatea de dezvoltare si sansa de a crea un impact in Romania cat mai multor tineri, tocmai de aceea oferim si 5 burse de participare.
Poti ajuta un tanar sa participe la proiect, facand o donatie pentru alergatorii nostrii la Gerar.

Susține performanța în educație și încurajează tinerii Excepționali să scrie viitorul cu propria pasiune!

Dezghetarea pentru Padurea Copiilor

Descriere proiect

Pădurea Copiilor este un program de mediu cu o componentă puternic educațională, care își propune dezvoltarea comunităților din sudul tarii, aflate în dificultate și schimbarea de mentalități. Obiectivul nostru de a împăduri suprafeţe degradate din sudul României este atins prin implicarea comunităţilor locale, cu ajutorul a mii de voluntari şi cu susţinerea companiilor partenere, ce aleg să aibă un comportament responsabil. Pentru aceasta avem parteneriate pe termen lung cu companii şi donatori, organizăm  evenimente şi campanii educaţionale şi sportive, care să susţină proiectele de împădurire.

Din 2016, domeniile noastre de implicare au devenit mai vaste oferind soluții pentru împădurire, voluntariat, sport, educație, eco-inovație, dezvoltare comunitară.