Dragi alergatori,

Ro Club Maraton impreuna cu Facultatea de Inginerie Electrica din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti organizeaza pe 27 ianuarie 2013 a treia editie a Gerar, care va include, ca de obicei, doua curse:

  • Crosul Facultatii de Inginerie Electrica – concurs individual pe distanta de aproximativ 3,6km (1 tura de campus), si
  • Semimaraton pe echipe (3 persoane) – concurs pe echipe alcatuite din 3 membri care alearga simultan pe distanta de aproximativ 21 km.

Ca in fiecare an, dorim ca evenimentul sa incurajeze sportul de masa, oferindu-va posibilitatea sa alergati in cadrul unui peisaj de iarna.

In cadrul acestei a treia editii am ales sa ii aducem un omagiu cercetatorului si exploratorului Teodor Negoita, primul roman care a atins Polul Nord si care a pus bazele unicei statii de cercetare romanesti din Antarctica, denumita «Law-Racovita». Speram ca, ajutati de Institutul Roman de Cercetari Polare, sa organizam o mica expozitie care sa prezinte aspecte legate de cercetarile intreprinse in cadrul acestei statii de cercetare, precum si aspecte legate de viata in regiuni reci, in general.

Intrucat cu totii suntem de acord ca suspansul prea indelungat nu este bun, avem placerea sa va invitam sa va inscrieti incepand de astazi la aceste doua curse pe site-ul competitiei www.gerar.ro.

Inscrierea se poate realiza exclusiv online, in limita locurilor disponibile (90 de echipe la semimaraton si 150 persoane la Crosul FIE). Pentru inscriere click aici.

Taxele de inscriere sunt:
Crosul FIE: 35 lei/participant, respectiv 20 de lei pentru membrii Ro Club Maraton care au cotizatia platita la zi.
Semimaraton echipe: 70 lei/participant, respectiv 55 de lei pentru membrii Ro Club Maraton care au cotizatia platita la zi.

Reducerea se acord pe baza unui cod de discount. Daca nu ati primit prin email codurile de discount le afla si prin email pe adresa [email protected]

Plata taxelor de participare se poate efectua:
Fie online prin card bancar (instructiuni pe site) – NOU !;
Fie prin ordin de plata in contul Asociatiei Clubul Sportiv Ro Club Maraton:
RO73BPOS72206830387RON01 deschis la BancPost, sucursala N. Grigorescu Bucuresti
C.S. Ro Club Maraton
CIF 24276683
Str. Al. Barajul Dunarii 12, bl.M8, sc.B, ap.43, Bucuresti, sector 3

ATENTIE:
Pentru cursa de semimaraton se va efectua o singura plata pentru toti cei trei membri ai echipei (membrii echipei nu pot plati separat).

Pentru inscrierile efectuate pe site pana in data de 9 ianuarie 2013 inclusiv, plata trebuie efectuata in termen de maxim 5 zile lucratoare de la inscriere. Daca plata nu a fost efectuata in acest termen, locul va fi considerat vacant si va putea fi ocupat de catre alte persoane interesate in ordinea exprimarii acestui interes.

Pentru inscrierile efectuate pe site incepand cu data de 10 ianuarie 2013 inclusiv, plata trebuie efectuata in termen de maxim 3 zile lucratoare de la inscriere. Daca plata nu a fost efectuata in acest termen, locul va fi considerat vacant si va putea fi ocupat de catre alte persoane interesate.

Va multumim pentru atentie si speram ca veti fi alaturi de noi pe 27 ianuarie 2013 in numar cat mai mare.

Ne vedem pe www.gerar.ro !

v1